Aktiv sommercamp

Det er med tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse årets sommercamper på Rødbysætra. Som følge av nasjonale råd om smittevernhensyn grunnet Covid-19, har vi ikke mulighet til å gjennomføre årets camper på en tilfredsstillende måte og gi barna de opplevelsene vi ønsker.

På Rødbysætra har vi enkle fasiliteter som gjør det vanskelig å skulle kunne opprettholde kravene som er satt i situasjonen vi står i for øyeblikket. Praktisk ser vi også at det vil bli vanskelig å holde tilstrekkelig avstand mellom deltagerne, da det er mange påmeldte i år. Vi tar vår del av samfunnsansvaret og er trygge på at vårt valg kommer samfunnet best til gode.

 

Vi har brukt mye tid på forberedelser og det er utfordrende både økonomisk og følelsesmessig å avlyse en så viktig happening for oss. Dersom det blir mulig å holde sommercamp 2021 vil alle årets påmeldte ha garantert plass. Dette gjelder også for de ungdommene som da i utgangspunktet hadde siste året på sommercamp i år. For allerede påmeldte gir vi selvfølgelig mulighet til refusjon av innbetalt påmeldingskontigent. For å få igjen innbetalt beløp, send en e-post med følgende info innen 01.06.2020 til camp@rodbysetra.no:

 

Barnets navn
Hvilken camp (7-9 eller 10-14)

Kontonummer for refusjon.

 

Dere vil motta en kreditnota på oppgitt e-postadresse og beløpet vil komme på konto etter 01.06.20.  

 

Vi håper å se alle sammen igjen til neste år og ønsker dere en fin sommer. Ta vare på hverandre!

De to første ukene i sommerferien arrangerer Rødbysætra Aktivitetssenter sommercamper for barn og ungdom mellom 7 og 14 år. Campene er delt opp i to forskjellige uker med overnatting for de eldste og dagtidstilbud for de yngste.

 

Hvorfor sommercamp?

Gjennom flere års erfaring fra skoleverket og miljøarbeid blant barn og unge har vi sett at skolens sommerferie kan by på utfordringer for foreldre og deres håpefulle. Vi ønsker å tilby et meningsfylt alternativ de første ukene i sommerferien, der vi tar med barna på spennende aktiviteter i naturen.

 

Aktiviteter

På sommercampene får barna og ungdommene oppleve mange morsomme og actionfylte aktiviteter som:
Klatring, paintball, pistol- og rifleskyting, bruskassestabling, kanopadling, pil- og bueskyting, luftgevær/pistol, ballspill, øksekast, bading, fisking, slakk line, topptur, leker, frisbeegolf, konkurranser, m.m. I tillegg blir det bålkos på kvelden i vår gedigne 100-manns lavvo.

Overnatting

Søvn får barna i en av våre i lavvoer. De som ønsker å ta med seg eget telt eller lavvo får lov til det, fint om dere da gir beskjed om dette i påmeldingsskjemaet. De som ønsker å sove under åpen himmel eller i gapahuk er det heller ingen hindring for. 

For de yngste barna har vi et dagtidstilbud fra mandag til torsdag, med mulighet for overnatting fra onsdag-torsdag. Mer info kommer etter betaling.

 

Sikkerhet

Våre ledere har godkjente og oppdaterte livrednings- og førstehjelpskurs. Vi har lang erfaring med overnattingsturer med barn og unge over flere år. Vi er trygge på at vi kan håndtere ulike utfordringer og vi har fokus på å se hvert barn. Ingen skal føle seg utelatt. Sikkerheten kommer først i all aktivitetsutførelse. Rødbysætra har en utvidet arrangørforsikring som dekker barna under sommercampen.

Vi tilrettelegger dersom det er spesielle hensyn, men stiller et krav om en viss selvstendighet. Vi har ikke anledning til å bemanne med ekstra ledere som støtte for enkeltindivider. 

Mat

Det vil bli matlaging utendørs på bål, stormkjøkken eller grill. Alle måltider dekkes i prisen, husk å gi beskjed om allergier, intoleranser eller andre spesielle hensyn.

 

Fotografering

Det vil gjennom sommercampen bli tatt bilder. Disse bildene vil kunne bli brukt i markedsføring på hjemmesider, i brosjyrer og annen reklame for Rødbysætra Aktivitetssenter.

 

Pris/betingelser

Pris for Aktiv sommercamp inkluderer: Overnattinger i lavvo, alle aktiviteter, alle måltider, drikkeflaske, kopp og t-skjorte.

10-14 år: kr. 3290,-

7-9 år: 2990,-  

 

Vi gir 20% søskenrabatt på deltaker nr. to fra samme familie (gjelder også på tvers av camper).

 

NB! Det er kun 50 plasser på hver camp og førstemann til mølla-prinsippet gjelder.
 

Påmelding åpner 17. januar, kl. 08:00.

 

Betaling og frister

Påmelding til sommercampen er bindende

(bruk påmeldingsskjema under).

Avbestilling kan kun skje ved fremlegging

av gyldig legeattest, senest 24 timer før campstart.

Kr. 2500,- refunderes av Rødbysætra Aktivitetssenter,

resterende beløp beholdes til administrative kostnader.

Plassen reserveres ved påmelding og tildeles først når

faktura er innbetalt.Faktura med 14-dagers forfall og

utfyllende informasjon med pakkliste blir sendt ut

snarlig etter påmelding.

Påmeldingsskjema uke 26 (22.-25. juni): 10-14 år.

Påmeldingsskjema uke 27 (29.juni.-2. juli): 7-9 år. 

Aktiv sommercamp 2020:

Uke 26: 10-14 år (22.-25. juni)

Uke 27: 7-9 år.    (29.juni.-2. juli)

 

Spørsmål om sommercamp? Send oss en melding på facebook eller på camp@rodbysetra.no