top of page

Aktiv sommercamp

De to første ukene i skolens sommerferie arrangerer Rødbysætra Aktivitetssenter sommercamper for barn og ungdom mellom 7 og 14 år. Campene er delt opp i to forskjellige uker med overnatting for de eldste og dagtidstilbud for de yngste.

 

Hvorfor sommercamp?

Gjennom flere års erfaring fra skoleverket og miljøarbeid blant barn og unge har vi sett at skolens sommerferie kan by på utfordringer for foreldre og deres håpefulle. Vi ønsker å tilby et meningsfylt alternativ de første ukene i sommerferien, der vi tar med barna på spennende aktiviteter i naturen.

 

Aktiviteter

På sommercampene får barna og ungdommene oppleve mange morsomme og actionfylte aktiviteter som:
Klatring, paintball, bruskassestabling, kanopadling, pil- og bueskyting, luftgevær/pistol, ballspill, øksekast, bading, fisking, slakk line, topptur, leker, frisbeegolf, konkurranser, m.m. I tillegg blir det bålkos på kvelden i vår gedigne 100-manns lavvo.

Overnatting

Barna overnatter i mindre lavvoer. De som ønsker å ta med seg eget telt eller lavvo får lov til det, fint om dere da gir beskjed om dette i påmeldingsskjemaet. Ønsker man å utfordre seg med å sove under åpen himmel eller i gapahuk er det heller ingen hindring for dette. 

For de yngste barna har vi et dagtidstilbud fra mandag til torsdag.

 

Sikkerhet

Våre ledere har godkjente og oppdaterte livrednings- og førstehjelpskurs. Vi har lang erfaring med overnattingsturer med barn og unge over flere år. Vi er trygge på at vi kan håndtere ulike utfordringer og vi har fokus på å se hvert barn. Ingen skal føle seg utelatt. Sikkerheten kommer først i all aktivitetsutførelse. Rødbysætra har en utvidet arrangørforsikring som dekker barna under sommercampen.

Krav til selvstendighet og god fungering hos deltakerne

Rødbysætra er til vanlig et sted som omfavner og tilbyr ulike tjenester til barn og unge med særskilte behov, men på sommercamp er det høye krav til god fungering og selvstendighet. Dette er krav som er satt for at opplevelsen av oppholdet skal være god for den enkelte og for at ledere skal kunne ivareta sikkerheten til alle deltakere. Vi tilrettelegger dersom det er spesielle hensyn, men stiller høye krav til fungering da vi ikke har anledning til å bemanne opp som støtte for enkeltindivider. Ser vi at sommercamp ikke passer for enkeltindivider vil foresatte kontaktes og oppholdet avsluttes.

Mat

Det vil bli matlaging over bålpanne eller grill og serveres fire måltider om dagen. Alle måltider dekkes i prisen, husk å gi beskjed om allergier, intoleranser eller andre spesielle hensyn.

 

Fotografering

Det vil gjennom sommercampen bli tatt bilder. Disse bildene vil kunne bli brukt i markedsføring på hjemmesider, i brosjyrer og annen reklame for Rødbysætra Aktivitetssenter.

 

Pris/betingelser

Pris for Aktiv sommercamp inkluderer: Overnattinger i lavvo, alle aktiviteter, alle måltider, drikkeflaske, kopp og t-skjorte.

 

Vi gir 10% søskenrabatt på deltaker nr. to fra samme familie (gjelder også på tvers av camper).

 

NB! Det er kun 50 plasser på hver camp og førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Pris
10-14 år: 3800,-

7-9 år: 3500,-

 

Gratisplasser til barn i lavinntektsfamilier

Rødbysætra Aktivitetssenter gir i samarbeid med Lions Asker bort 20 plasser til barn i lavinntektsfamilier i «gamle Hurum». 

Foreldre må selv melde på barna og alle opplysninger vil bli behandlet anonymt.

Merk av i påmeldingsskjema i spørsmål 16. Ved behov for transport til og fra Rødbysætra, kan dette organiseres, kryss av i skjema. 

 

Betaling og frister

Påmelding til sommercampen er bindende

(bruk påmeldingsskjema under).

Avbestilling kan kun skje ved fremlegging

av gyldig legeattest, senest 48 timer før campstart.

Kr. 2500,- refunderes av Rødbysætra Aktivitetssenter,

resterende beløp beholdes til administrative kostnader.

Plassen reserveres ved påmelding og tildeles først når

faktura er innbetalt.Faktura med 14-dagers forfall og

utfyllende informasjon med pakkliste blir sendt ut

snarlig etter påmelding.

Påmeldingsskjema uke 26 (24.-27. juni): 10-14 år(f.2010-2014).

Påmeldingsskjema uke 27 (01.-04. juli): 7-9 år(f.2015-2017). 

Nysgjerrig på neste års sommercamp? Send oss en mail på camp@rodbysetra.no

Her kommer påmelding :)
Her kommer påmelding :)
bottom of page