Aktiv sommercamp

De to første ukene i sommerferien arrangerer Rødbysætra Aktivitetssenter sommercamper for barn og ungdom mellom 7 og 14 år. Campene er delt opp i to forskjellige uker med overnatting for de eldste og dagtidstilbud for de yngste.

 

Hvorfor sommercamp?

Gjennom flere års erfaring fra skoleverket og miljøarbeid blant barn og unge har vi sett at skolens sommerferie kan by på utfordringer for foreldre og deres håpefulle. Vi ønsker å tilby et meningsfylt alternativ de første ukene i sommerferien, der vi tar med barna på spennende aktiviteter i naturen.

 

Aktiviteter

På sommercampene får barna og ungdommene oppleve mange morsomme og actionfylte aktiviteter som:
Klatring, paintball, pistol- og rifleskyting, bruskassestabling, kanopadling, pil- og bueskyting, luftgevær/pistol, ballspill, øksekast, bading, fisking, slakk line, topptur, leker, frisbeegolf, konkurranser, m.m. I tillegg blir det bålkos på kvelden i vår gedigne 100-manns lavvo.

Overnatting

Søvn får barna i en av våre i lavvoer. De som ønsker å ta med seg eget telt eller lavvo får lov til det, fint om dere da gir beskjed om dette i påmeldingsskjemaet. De som ønsker å sove under åpen himmel eller i gapahuk er det heller ingen hindring for. 

For de yngste barna har vi et dagtidstilbud fra mandag til torsdag, med mulighet for overnatting fra onsdag-torsdag. Mer info kommer etter betaling.

 

Sikkerhet

Våre ledere har godkjente og oppdaterte livrednings- og førstehjelpskurs. Vi har lang erfaring med overnattingsturer med barn og unge over flere år. Vi er trygge på at vi kan håndtere ulike utfordringer og vi har fokus på å se hvert barn. Ingen skal føle seg utelatt. Sikkerheten kommer først i all aktivitetsutførelse. Rødbysætra har en utvidet arrangørforsikring som dekker barna under sommercampen.

Vi tilrettelegger dersom det er spesielle hensyn, men stiller et krav om en viss selvstendighet. Vi har ikke anledning til å bemanne med ekstra ledere som støtte for enkeltindivider. 

Mat

Det vil bli matlaging utendørs på bål, stormkjøkken eller grill. Alle måltider dekkes i prisen, husk å gi beskjed om allergier, intoleranser eller andre spesielle hensyn.

 

Fotografering

Det vil gjennom sommercampen bli tatt bilder. Disse bildene vil kunne bli brukt i markedsføring på hjemmesider, i brosjyrer og annen reklame for Rødbysætra Aktivitetssenter.

 

Pris/betingelser

Pris for Aktiv sommercamp inkluderer: Overnattinger i lavvo, alle aktiviteter, alle måltider, drikkeflaske, kopp og t-skjorte.

 

Vi gir 20% søskenrabatt på deltaker nr. to fra samme familie (gjelder også på tvers av camper).

 

NB! Det er kun 50 plasser på hver camp og førstemann til mølla-prinsippet gjelder.
 

Kjære alle våre følgere, brukere og støttespillere. Sommercamp nærmer seg og vi har gledet oss stort i snart to år for å gjenåpne festen. Troen på et tryggere og annerledes samfunn i 2021 lar dessverre vente på seg. 

Sommercamp er et stort arrangement. Det går over flere uker og samler mange barn på tvers av kommunegrenser, noe vi er svært stolte av. På en annen side gir det grunnlag for stor smittespredning, både under arrangementet og i lokalsamfunnet i tiden etter. Som arrangør har vi foretatt en risikovurdering på bakgrunn av nåværende situasjon, da det er alt vi har å forholde oss til. Vi ser oss nødt til å utsette arrangementet et år til. Dette er svært trist i en tid hvor barna våre virkelig fortjener en stor lekeplass mer enn noen gang. Så fort samfunnet er tilbake til normalen skal vi gjøre alt for at de minste av oss skal få festen de fortjener. Fram til da må vi fortsette å ta vare på hverandre så godt vi kan. Vi gleder oss til framtiden med dere! Takk for tålmodighet og forståelse.

.

 

Betaling og frister

Påmelding til sommercampen er bindende

(bruk påmeldingsskjema under).

Avbestilling kan kun skje ved fremlegging

av gyldig legeattest, senest 24 timer før campstart.

Kr. 2500,- refunderes av Rødbysætra Aktivitetssenter,

resterende beløp beholdes til administrative kostnader.

Plassen reserveres ved påmelding og tildeles først når

faktura er innbetalt.Faktura med 14-dagers forfall og

utfyllende informasjon med pakkliste blir sendt ut

snarlig etter påmelding.

Påmeldingsskjema uke 26 (22.-25. juni): 10-14 år.

Påmeldingsskjema uke 27 (29.juni.-2. juli): 7-9 år. 

Spørsmål om sommercamp? Send oss en melding på facebook eller på camp@rodbysetra.no