IMG_1120
IMG_0851_edited
JMyvRrA+S7OwL10zwJnOKg
IMG_5540_edited

Utleie

Events og firmafester

Vi tør påstå at vi har et fantastisk sted, et nydelig uteareal og mange bruksmuligheter.

Vi ønsker at Rødbysætra skal brukes og tilbyr utleie av området når det ikke er organiserte aktiviteter. Vi leier gjerne ut vår romslige 100-manns lavvo og uteområdet til selskaper i vår regi. Lavvoen har innlagt strøm, den er godt belyst, har kjøleskap, kaffetrakter og lydanlegg.

Vi samarbeider med våre naboer på Fuglemyr skytebane og kan tilby pistol- og rifleskyting som én av mange aktiviteter i et arrangement.

Paintball

Vi skreddersyr events og julebord etter ønske med stemningsfulle rammer og spenstige aktiviteter. Vi kjører teambuildingsaktiviter med fokus på mestring og samhold og serverer mat i lavvoen, tilberedt på bål. Vi samarbeider med den lokale kokken Mikkel Schmith fra Holmsbu, som tilbereder maten foran selskapet. Her er mulighetene mange, med alt fra Mikkels hjemmelagde pølser og tilbehør, til helstekt lam og lammelår. Vi tilbyr drikke fra lokale produsenter og setter sammen en pakke etter avtale med selskapet.

Vi har en stor paintballbane med naturlige hindre og utstyr til større grupper. Ta med deg nære og fjerne under mottoet "treff en venn" og fyr løs med malingskuler. Her får man opp adrenalinet!

Barnebursdag

Hvorfor feire bursdagen inne på lekeland eller i bowlinghallen, når verdens største lekeplass er ute i frisk luft? På Rødbysætra Aktivitetssenter tilbyr vi barnebursdager med spenstige og engasjerende aktiviteter, boltringsplass til tusen og mange muligheter for et skikkelig bursdagsmåltid. Ta kontakt for alternativer!