top of page

Åpen Sæter

Kafé

Vi vil at Rødbysætra skal være et åpent sted for allmennheten, bli et mål for turgåere og at skoleklasser, barnehager og andre instanser bruker oss som turmål. Vi har en 100-manns lavvo som ønsker besøk og gjerne at noen fyrer opp i den. Kommer du på tur, er kald og trenger et sted å varme maten, håper vi du benytter deg av sjansen til å lage deg et hyggelig bål i den digre bålpanna. Ved har vi nok av. Husk å rydde etter deg og benytte søplebøttene i lavvoen.

Vi har små hinderløyper, huskestativer, store klatretrær og et stort grøntområde. Finner du en fotball eller frisbee, forventer vi at du tar den i bruk. Vi hyller all aktivitet og blir glade når vi får besøk på Sætra og ser spor av ferdsel!

På Rødbysætra har vi vår egen Bjørn.

Søndag i oddetallsuker fyrer Bjørnen opp i lavvoen og holder åpen kafé fra klokken 11-15. Her serveres hjemmelagde vafler, kaffe, pølser og saft. Er du heldig får du med deg en historie fra Bjørns lange og innholdsrike liv. Denne karen har jobbet som offisiell kamelteller, ført regnskap i gruvene i Russland og vært banksjef i Luxembourg. Han har alltid en røverhistorie på lur og kommer garantert til å servere deg Hurums beste vafler!  

bottom of page